Please wait
webdevelopment

Front-end webdevelopment

Nadat het ontwerp van de website is goedgekeurd kan het bouwen hiervan van start gaan. Hierbij word de website omgezet van ontwerp naar schoon geschreven html, css, php en javascript code. Dit doe ik met het CMS WordPress waarbij jij als eigenaar van de website aan het einde van rit zelf kan inloggen en de content kan aanpassen.

Ik heb ervoor gekozen om mezelf volledig te specialiseren in WordPress webdesign. Waarom ik heb gekozen voor WordPress heeft een aantal redenen die je onder het kopje ‘Waarom WordPress’ kan lezen.

Ik ontwerp en bouw voor jou de website die jij nodig hebt en zorg ervoor dat aan het einde van onze samenwerking de website volledig werkend online staat!

Waarom WordPress

Allereerst ben ik van mening dat de user experience van een website helemaal moet kloppen. Er mogen geen rare moeilijke handelingen verricht worden voordat iets werkt. Zowel voor de persoon die de website beheert en onderhoudt als de bezoekers moet de website makkelijk te begrijpen zijn. WordPress biedt deze gemakkelijkheid en is zeer gebruikersvriendelijk.

Webdesign op basis van WordPress heeft echter meer voordelen. Niet alleen is de software buitengewoon flexibel en schaalbaar, ook zit er een enorme community achter die constant werkt aan het verbeteren van de veiligheid en het uitbreiden van de mogelijkheden. Het is niet voor niets het meest gebruikte CMS ter wereld!

Voor mij als freelancer is dit allemaal heel interessant. Wat voor jou vooral interessant zal zijn is het volgende:

  • WordPress is heel makkelijk te leren. Daarnaast heb ik voor de zekerheid een basishandleiding. Mocht je er echt niet uitkomen dan kun je altijd even bellen.
  • Moet je website ineens extra dingen kunnen doen? WordPress is behoorlijk schaalbaar, wat doorgaan zeer prijzig maatwerk zoveel mogelijk beperkt.
  • Wil je beginnen met een website maar later ook een webshop toevoegen? Met WordPress is dat geen probleem.

Uiteindelijk zie ik het systeem echter vooral als een middel. Het gaat er immers om dat we samen iets bedenken waar jouw bezoekers en klanten blij van worden!